tiistai 5. tammikuuta 2010

Huomenna oleillaan paljon keittiössä





(Kuva Yhteishyvän sivulta http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/aamu_vali_iltapalat/fi_FI/4-viljan_uunipuuro_0504/)

Huominen ruokalista olisi sitten tällainen:

Aamiaiseksi ruis-puolukkapuuroa ja voileivät mieheen

lounaalla: kauramakaronilaatikkoa ja punakaalisalaattia

välipalaksi hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä

päivälliseksi kasvissosekeittoa

ja iltapalaksi kiisseliä.

 

torstaina:

aamulla maustamatonta jugurttia ja marjoja pakastimesta

lounas: lapsilla koulussa ja miehellä töissä (itse en varmaan tässä välissä syö kuin teetä ja voileipä

välipala koululaisille mansikkarahka 

(kuva plazan sivulta: http://plaza.fi/ellit/ideakeittio/ruokaohjeet/mansikkarahka)

päivällinen: tonnikalafetapasta

iltapala: mannapuuroa ja kiisseliä

Huh heijaa onneksi on vapaapäiviä nuo kaksi. Sitten perjantaina olisikin aamuvuoro ja valmiiksi torstaina olisi tehtävä aamupala perjantaille joka on uunissa haudutettu ohrapuuro, välipalaksi perjantaina saavat syödä hedelmiä ja perjantain päivällinen kaalipata kiinankaalista olisi tehtävä jo tuolloin torstaina. 

(kuva HS.fi sivulta http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Kaalipata/1135244640194)

    On tässä opettelemista meikäläiselläkin. Nyt tuntuu että hyvästi vapaus tehdä mitä tahtoo tästä eteenpäin aika menee hellan vieressä, mutta eiköhän tähänkin rutiinit löydy. 

2 kommenttia:

Polku vaatekaapilleni kirjoitti...

Vau. Hyvät sapuskat.
Kyllä se on tärkeää, mitä syö ja terveyden perusta. Tsemppiä!

Sanna kirjoitti...

Välitän tsemppaukset eteenpäin. Toisilla se kova duuni on, mä pääsen kuitenkin aika helpolla.