


(Kuva Yhteishyvän sivulta http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/aamu_vali_iltapalat/fi_FI/4-viljan_uunipuuro_0504/)
Huominen ruokalista olisi sitten tällainen:
Aamiaiseksi ruis-puolukkapuuroa ja voileivät mieheen
lounaalla: kauramakaronilaatikkoa ja punakaalisalaattia
välipalaksi hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä
päivälliseksi kasvissosekeittoa
ja iltapalaksi kiisseliä.
torstaina:
aamulla maustamatonta jugurttia ja marjoja pakastimesta
lounas: lapsilla koulussa ja miehellä töissä (itse en varmaan tässä välissä syö kuin teetä ja voileipä
välipala koululaisille mansikkarahka
(kuva plazan sivulta: http://plaza.fi/ellit/ideakeittio/ruokaohjeet/mansikkarahka)
päivällinen: tonnikalafetapasta
iltapala: mannapuuroa ja kiisseliä
Huh heijaa onneksi on vapaapäiviä nuo kaksi. Sitten perjantaina olisikin aamuvuoro ja valmiiksi torstaina olisi tehtävä aamupala perjantaille joka on uunissa haudutettu ohrapuuro, välipalaksi perjantaina saavat syödä hedelmiä ja perjantain päivällinen kaalipata kiinankaalista olisi tehtävä jo tuolloin torstaina.
(kuva HS.fi sivulta http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Kaalipata/1135244640194)
On tässä opettelemista meikäläiselläkin. Nyt tuntuu että hyvästi vapaus tehdä mitä tahtoo tästä eteenpäin aika menee hellan vieressä, mutta eiköhän tähänkin rutiinit löydy.
2 kommenttia:
Vau. Hyvät sapuskat.
Kyllä se on tärkeää, mitä syö ja terveyden perusta. Tsemppiä!
Välitän tsemppaukset eteenpäin. Toisilla se kova duuni on, mä pääsen kuitenkin aika helpolla.
Lähetä kommentti